O nama

Čuljak d.o.o. & Svečane dvorane Kristal

SVEČANE DVORANE KRISTAL

Od 2009. godine stvaramo najljepše priče vas, naših dragih mladenaca. Kristal raspolaže s tri svečane dvorane kapaciteta 480, 270 i 70 osoba. Namijenjene su proslavama svadbenih svečanosti, prigodnih zabava, poslovnih skupova, domjenaka i sličnim događajima.

KONTAKTIRAJ NAS

MISIJA

Svoje napore i znanje ulažemo tako da svojom kompletnom uslugom osiguramo vaše povjerenje jer vaše zadovoljstvo naša je misija. Veselimo se s vama, brišemo stres iz organizacije vjenčanja i garantiramo Vam nezaboravne uspomene. Vjenčanje je Vaš poseban dan, posvetite se jedno drugome, a organizaciju prepustite nama.

VIZIJA

Simfonija okusa, mirisa i detalja čini savršenu cjelinu kojoj težimo prilikom planiranja vašeg vjenčanja. Raznolikost naše gastronomske ponude kao i mogućnost biranja između nekoliko vrsta jela doprinosi sveukupnom doživljaju. Uživajte u slasnim zalogajima, bezbrižno se prepustite zabavi, plesu i druženju s Vašim najmilijima, jer naše osoblje brine da sve teče bez problema. Zajedno se razvijamo sa željom svakodnevnog unapređenja, postavljanja trendova i ispunjavanju Vaših želja.