Dvorana Kristal > Elements > Testimonials Slider
Planirate li svoje vjenčanje, a želite da se održi u prekrasnom i jedinstvenom ambijentu, odaberite svečanu dvoranu Kristal. Upravo zbog savršene organizacije, odabrali smo proslaviti svoj dan ovdje kako bismo umanjiti stres i brigu oko dosta stvari. Stručnost, ponuda usluga i ljubazno osoblje su za svaku pohvalu. Topla preporuka za ovu salu svim budućim mladencima!

BLAŽENKA + KARLO

10.09.2022.
Same pohvale; od usluge, hrane, voditelja sale Alena koji se jako potrudio opustiti nas i voditi kroz cijelu večer, pa sve do Irene koja je tu u svakom trenu bila za nas. Jadna velika preporuka od nas za sve iduće mladence.

JASNA + ANTO

22.10.2022.
Davne 2014. godine sestra mi je imala vjenčanje u svečanoj dvorani Kristal i vec mi se tada svidio interijer dvorane. Godine su se samo nizale, svečanih događanja bilo je sve više, kao i prilika za dolaskom. Tako je jedne godine došlo vrijeme da se i naš najvažniji dan u životu obilježi, upravo na tom mjestu, u toj istoj dvorani. Presretni odabirom, preljubaznim osobljem, gospodinom Alenom koji je cijelu večer bio uz nas, nije nam dao da budemo žedni, gladni i ono najvažnije, tjerao je tremu iz nas te večeri. Hvala vam sto ste učinili nas dan svečanijim i posebnijim ❤️

KATARINA + IVAN

25.08.2018.
Sorry, no posts matched your criteria.